📞 TELEFON +36-70-555-31-13  RENDELŐ: Budapest, Szent István körút 1. (Jászai Mari tér)

Senior torna – a szükséges mozgás időskorban

Javul a vér- és nyirokkeringés,gyorsulnak az anyagcsere folyamatok,javul a tüdőkapacitás,javul a testtartás,átmozgatja az ízületeket, általában véve mozgékonyabbá tesz,erősíti és rugalmasabbá teszi az izomzatot,fejlődik a testtudat, az egyensúlyérzék és a koordináció,segít a csontritkulás és a sérülések megelőzésében. 

MINDEN KEDDEN 10-11 óráig

Kinek ajánljuk? 

A mozgásra vágyó idősebb korosztálynak kis létszámú (3-5 fő) senior tornát indítunk, szakképzett gyógytornász vezetésével. Ajánljuk azoknak, akiknek nincs kedve hangos konditerembe járni, de szeretnének mozogni, tornázni, kondiban maradni. 

Mire jó a senior torna? 

A senior tornán átmozgatjuk az ízületeket, nyújtjuk a gerincet, erősítjük az izmokat, úgy hogy közben végig ügyelünk az ízületvédelemre és a helyes testtartásra. A gyakorlatok segítenek abban, hogy ne fájjon reggel felkeléskor a hátunk, derekunk, hogy könnyen előre tudjunk hajolni bekötni a cipőnket, hogy ne okozzon nehézséget felemelni az unokát. A torna fontos a csontritkulás megelőzésében is, továbbá segíti a vérkeringést. 

Kis csoportos óráinkon megfelelő figyelem jut mindenkire, így biztosított, hogy a gyakorlatokat helyesen, hatékonyan, sérülés mentesen végezhessük. A senior torna nem gyógytorna, célja a megelőzés (prevenció), míg a gyógytorna célja a rehabilitáció, a már kialakult problémák mérséklése, kezelése. 

Hogyan épül fel a senior torna?

A senior torna bemelegítéssel indul, mely során előkészítjük a testet az izomerősítő részre illetve átmozgatjuk az ízületeket. Ezt követően izomerősítő gyakorlatokat végzünk megfelelő nyújtó gyakorlatokkal kombinálva. A senior tornán saját testsúlyunkkal dolgozunk, illetve eszközöket (labda, gumiszalag) is használunk a hatékonyság fokozására. Az órát nyújtó és lazító gyakorlatokkal fejezzük be 

Milyen jótékony hatásai vannak a mozgásnak? 

Javul a vér- és nyirokkeringés,
gyorsulnak az anyagcsere folyamatok,
javul a tüdőkapacitás,
javul a testtartás,
átmozgatja az ízületeket, általában véve mozgékonyabbá tesz,
erősíti és rugalmasabbá teszi az izomzatot,
fejlődik a testtudat, az egyensúlyérzék és a koordináció,
segít a csontritkulás és a sérülések megelőzésében. 

Mire lesz szükség? 

Kényelmes, sportos öltözet
 Edző cipő

Mennyibe kerül?

1 alkalom: 2000 Ft

5 alkalmas bérlet: 9000 Ft

10 alkalmas bérlet: 18 000 Ft. 

Bejelentkezés az alábbi számon: +36-30-016-1691 

Örömmel várok minden jelentkezőt!

Lőrincz Lilla 

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük